BOLUSPOR 'LU LÜTFÜ HOCA 'DAN BOLU FUTBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI İÇİN ETTİĞİ DUA VİDEOLARI ...

Oldukça eski bir video-haber idi bu.. Lütfü Hoca , bu defa da 21 şubatta medyaya düşen ve aşağıda izleyebileceğiniz videolarda da görüldüğü gibi Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının galip gelmesi için maç öncesi yaptığı dua medyanın büyük ilgisini çekince geçen yıl futbol için ettiği dua da yeniden gündeme geldi.
Şimdi gelin , önce Futbolcular için , sonra da , geçtiğimiz hafta içinde voleybolcular için yapılan dua seramonilerini izleyelim:

Dinleyelim Lütfü Hoca'yı :








Lütfü Hoca , bu defa da , Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının Anadolu Üniversitesi ile yapacağı maç için takımı yolcu ederken yine bayan voleybolcular için dua etti .
izleyelim :



Haberini de , 21 Şubat 2009 günlü Hürriyet Spor ' dan izleyelim isterseniz:

" Lütfü Hoca bu kez 2'inci Bayanlar Voleybol Ligi'nde son sırada bulunan Bolu Belediyespor için dua okudu.
Dün, 17 Temmuz Spor Salonu'nun soyunma odasında slip mayoları bulunan sporcular sandalyelere oturarak, Lütfü Hoca'nın okuduğu dua için el açtılar.

Lütfü Hoca besmele çekerek,

-"Ya rabbel alemin, şu anda güzel bir mekanda, güzel insanlarla birlikte kapına çıkmak üzere hazırlandık geliyoruz.


Senin en çok hoşuna giden kapına gelenlerdir. O kapıya dualar ile geliyoruz. Lütfen kabul eyle, kızlarımızı başarılı eyle yarabbi.


Değerli özlerle, güzel sözlerle, güzel yüzlerle, uygun hareketlerle karşındayız. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya açıldığı şu güzel saatte sana açılan elleri, sana açılan gönülleri, sana sena edenleri, bilhassa filenin sultanlarını halisi niyetinden vasıl eyle yarabbi.

Ya ilahel alemin, teknik heyetimize güzel taktik vermeyi, sahaya yayılmayı, karşıdan gelen topları güzel disiplinle kesmeyi, pasörümüzden güzel havaya topu kaldırmayı, çivicimizi de güzel çivilemeyi kendisinden nasip eyle yarabbel alemin.

Yavrularımızı başarılı eyle, her türlü tehlikelerden, musubetlerden, felaketlerden, kem gözlerden nazarlardan muhafaza eyle yarabbel alemin
.
Her türlü tehlikeden, tekmeden, çakmadan, sakatlıktan muhafaza eyle yarabbel alemin.

Filenin sultanlarının başarılı olabilmesi için El Fatiha"
diye dua okudu.

Duanın okunması sırasında el açan sporcular, Lütfü Hoca'nın yanında oturan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'nın yüzlerinde tebessümler oluştu.

Bazı sporcular gülmemek için dudaklarını ve formalarını ısırırken, bazıları da elleriyle yüzünü kapadı. Sporcular daha sonra pasta keserek yediler."


( NOT : Gerek futbol takımının , gerekse voleybolcuların , duanın ardından yapılan maçları kazandığını söylersek , şaka yaptığımız düşünmeyin.. Gerçekten de kazandılar.. )

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu olayı haberlerde izlemiştim..gerçekten yurdum insanı dedirtecek vakalardan biri...ama dikkatinizi çekerim hocanın duası kabul oldu :))

Web Analytics