RUHLARINIZA FIRSAT TANIYIN

Bir zamanlar Afrika'da kayıp bir şehri aramakta olan arkeologlar, beraberlerindeki eşya ve yükleri, hayvanların ve yerlilerin yardımı ile taşıyarak uzun bir yolculuğa çıkmışlar.
Kafile zor doğa koşullarında, balta girmemiş ormanların içinde ilerleyerek, nehirleri, çağlayanları geçerek yolculuğa günlerce devam etmiş.
Fakat günlerden bir gün yerlilerin bir kısmı birden durmuşlar. Taşıdıkları yükleri yere indirmişler ve hiç konuşmadan beklemeye başlamışlar.
Ulaşmak istedikleri yere bir an önce varmak isteyen batılı arkeologlar bu duruma bir anlam veremeyip, zaman kaybettiklerini, bir an önce yola devam etmeleri gerektiğini anlatarak,yerlilerin neden durduklarını öğrenmek istemişler.
Fakat yerliler büyük bir suskunluk içinde sadece bekliyorlarmış. Bu anlaşılmaz durumu yerlilerin dilinden anlayan rehber, onlarla bir süre konuştuktan sonra şu şekilde ifade etmeye çalışmış:
"Çok hızlı gidiyoruz. Ruhlarımız geride kalıyor."


İşte böyle bazen ,ruhlarımızın , korkunç hızımıza yetişebilmesi için biraz zaman tanımalı..
Ne dersiniz ?

Videoyu izleyin :
"BARDAĞI YERE BIRAKIN...."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba.ben blog okumayı çok seviyorum ama yazmayı sevmediğim için blogum yok.ama okadar çok tanıdığım blok varki.blograzzide zeyno isimli üyeye ait hülyadaa buluşalım sayfasından yönlenerek geldim buraya.bu yazınız ve hikayeleriniz çok hoş ama sanki sayfa konseptiniz biraz karışıkmış gibi geldi bana.gül yaprağı hikayesinin başlığına tıkladım başka bir sayfaya yönlendirdi beni..yada ben beceremedim diyelim.bundan sonra sayfanıza webw girdikçe bakıcam.bu tarz hikayeleri çok severim ben.hatta bazılarını sizede yollarım.sevgiyle kalın.başarılar

Hülya Konar dedi ki...

Hay Allah ım ya,ilahi Hayrünisa! sanki hülya'dan geldim demese yayınlamayacaksınız yorumu :)

Web Analytics